Tonijn mango avocado Tong met krokantje Honing panna cotta frambozensorbet
Nieuwstraat 51
6021 HP Budel
Nederland

T. 0495-491118
E. info@lecornet.nl


Anti pasti salade met groene pesto

Voor augustus een heerlijke anti pasti salade van de smakelijkste worst en ham soorten van Europa. Heerlijk fris als voorgerecht in de zomer bij de barbecue.
Heeft u het Geheim van de Chef gemist in het HAC?
Kijk dan naar de voorgaande maanden op www.lust-nu.nl bij recepten.


Ingrediënten voor 4 personen:

12 plakjes coppa di parma
12 plakjes ibérico ham
12 plakjes italiaanse salami
4 eetlepels olijfolie Hojiblanca Valderrama
(smaken; zachte tonen van rucola, jong groen hout, liguster en een vleug tomaat)
2 eetlepels groene pesto
gemengde sla
mini pomodori tomaatjes
bieslook
zout en peper
 
 
Bereidingswijze:
 
Snijd de bieslook in fijne ringetjes. Verdeel de pomodori tomaatjes in vier partjes.
Meng in een bakje de hojiblanca olijfolie met de groene pesto.
 
Verdeel op elk bord drie plakjes van elke soort in een ronde.
Strooi de bieslook rondom en leg vijf partjes pomodori tomaatjes in de ronde.
Verdeel de olijfpesto olie rondom over het bord.
Maak de gemengde sla aan met wat olijfolie zout en peper en maak een mooi hoopje in het midden op het bord.
 
Serveer hierbij een vers afgebakken zuurdesem brood met zeezout en de hojiblanca olijfolie.
Smakelijk eten
 
Algo van Grootel
Eigenaar/Chefkok
LUST | eet, drink & feestgelegenheid



Webdesign: RKD-Graphics