LUST eetgedeelte.jpg
Nieuwstraat 51
6021 HP Budel
Nederland

T. 0495-491118
E. info@lust-nu.nl


VROLIJK PASEN


Onze Paasactiviteiten voor 1ste paasdag


Uitgebreid Familie Paas Brunch Buffet incl.koffie en thee

voor € 22,50 per persoon!

Kinderen t/m 3 jaar gratis en van 4 t/m 11 jaar halve prijs
Tevens paaseieren zoeken in onze grote tuin met speelgelegenheid.

 

Tijden van dit Grandioos Paas Brunch Buffet zijn;
Deur open om 11.00 uur met koffie/thee, aanvang buffet 11.30 uur
 vanaf 13.00 uur paaseieren zoeken in onze grote tuin en tussen
13.45 uur en 14.00 uur presenteren wij het dessertbuffet


De gerechten die u op ons PAAS BRUNCH BUFFET kunt verwachten zijn:

Een heerlijke lichte soep van lente uitjes met room en bieslook
*****
Gewone en echte botertjes
Kraam met een zeer ruim brood assortiment
Spiegel met verschillende vleeswaren en kaas
Mand met gekleurde gekookte eieren
Zoetwaren van hagelslag -en jamsoorten
Opgemaakte Huzarensalade
Spiegel met verschillende koude vis zoals:
krabsalade gegarneerd met rivierkreeftjes,
licht gerookte forelfilet,
tomaten gevuld met garnalen,
verschillende gerookte makreelfilets
diverse rauwkostsalades
*****
Als warme gerechten:
Smeuïge roereieren
Gebraden kalfsgehaktballetjes in tuinkruidensaus
Malse kipstukken met gebakken champignons en tomaten salsa saus
Gepocheerde zalmfilet op een bedje van gestoofde prei met botersaus
Gele kruidenrijst met ui, erwtjes en paprika uit de oven
*****
Spiegel en schalen met desserts van vruchtenbavarois, mousse,
soezen, ijstaarten, chocolade fonteinen met vers fruit
*****
En niet te vergeten de koffie en theesoorten

 


Wilt u direct online reserveren voor het Paas Brunch Buffet
of het Paas Diner?
 
of reserveer telefonisch via 0495-491118



's Avonds op 1ste Paasdag serveren wij een heerlijk voorjaars

Paas Menu. Het Keuze Paas Menu ziet er als volgt uit:

Tijden van het Paas Diner zijn;
Aperitief om 19.00 uur, aanvang diner 19.30 uur


PAAS MENU

Met dille en mosterd gemarineerde carpaccio van zalm met fris slaboeket
en/of
Zachte terrine van parelhoen met appelstukjes en vijgenconfijt
* * * * *
Gebakken gamba's in een romig soepje van lente uit met bieslook
* * * * *
 Op de huid gebakken kabeljauw met een zacht schaaldieren botersaus
en/of
Malse gebakken eendenborstfilet met een zoetige rode port saus
* * * * *
Een heerlijk Paas verrassings dessert

 

Het Paas Menu:
3 gangen € 29,50 p.pers.

4 gangen met soep € 36,00 p.pers.
4 gangen met tussengerecht € 39,50 p.pers.

5 gangen met soep en tussengerecht  € 44,50 p.pers.

 




LUST Pasen.jpg
Webdesign: RKD-Graphics