PASEN 2021
Onze Paasgerechten voor thuis
Alle uitbreidingen zijn los te bestellen.
(bijv. worstenbroodjes, pasteitjes, soepen, warme gerechten)
Afhalen zondag 1e Paasdag
Paas Brunch Buffetschotels tussen 10.00 uur en 12.00 uur
Keuze Paas Diner tussen 16.00 uur en 18.00 uur
Afhalen maandag 2e Paasdag:
Paas Brunch Buffetschotels tussen 10.00 uur en 12.00 uur
Keuze Paas Diner tussen 16.00 uur en 18.00 uur
Alle gerechten worden dagvers bereid en zijn na
zaterdag 3 april minimaal 3 dagen houdbaar
(Ga naar het bestelformulier door op deze afb. te klikken)
1e & 2e PAASDAG
PAAS BRUNCH BUFFETTEN
Buffetschotel Koud p.p. € 13,50
meloen, kalfsham met perzik, rauwkostsalade. Verschillende mini broodjes harde/zachte,
Buffetschotel Koud Luxe p.p. € 18,50
forel en makreel. Verschillende mini broodjes harde/zachte, zoete broodjes, jam, jonge kaas
en roombrie
Buffetschotel Koud & Warm p.p. € 24,50
meloen, kalfsham met perzik, rauwkostsalade. Verschillende mini broodjes harde/zachte,
Buffetschotel Koud & Warm Luxe p.p. € 29,50
forel en makreel. Verschillende mini broodjes harde/zachte, zoete broodjes, jam, jonge kaas
en roombrie
HEERLIJKE UITBREIDINGEN:
Romige aspergesoep met bieslook (1 liter) € 10,00
Goed gevulde brabantse worstenbroodjes p.st. € 2,00
Mix van verschillen groenten p.p. € 2,50
Paasdessert schaal
1e & 2e PAASDAG
KEUZE PAAS DINER
Mousse van paling in ’t groen gevuld met krab, omwikkeld met gerookte zalm,
of
Zachte terrine van eend met sinaasappel confijt, pijnboompitjes en slaboeket
* * * * *
Romige soep van lente uit met gebakken gamba's
of
Aspergesoep met hamreepjes, room en bieslook
* * * * *
Op de huid gebakken kabeljauw met een zacht schaaldieren botersaus
of
Malse gebakken gevulde hoenderfilet met een zoetige rode port saus
* * * * *
Een heerlijk Paas verrassings dessert
(Alle hoofdgerechten zijn voorzien van een aardappelgratin taartje)
Paasmenu 3 gangen: € 32,50 p.pers. (excl. soep)
Paasmenu 4 gangen: € 37,50 p.pers. (incl. soep)