LUST restaurant
Nieuwstraat 51
6021 HP Budel
Nederland

T. 0495-491118
E. info@lust-nu.nl


PASEN 2021


Onze Paasgerechten voor thuis


Alle uitbreidingen zijn los te bestellen.
 (bijv. worstenbroodjes, pasteitjes, soepen, warme gerechten) 

 

Afhalen zondag 1e Paasdag  

    Paas Brunch Buffetschotels            tussen 10.00 uur en 12.00 uur    

Keuze Paas Diner                              tussen 16.00 uur en 18.00 uur
                                                  

Afhalen maandag 2e Paasdag:

   Paas Brunch Buffetschotels            tussen 10.00 uur en 12.00 uur    
                                                      
Keuze Paas Diner                              tussen 16.00 uur en 18.00 uur

Alle gerechten worden dagvers bereid en zijn na

zaterdag 3 april minimaal 3 dagen houdbaar

(Ga naar het bestelformulier door op deze afb. te klikken)


1e & 2e PAASDAG

PAAS BRUNCH BUFFETTEN

Kies uit onze verschillende mogelijkheden:
 

Buffetschotel Koud                                                               p.p. € 13,50

Opgemaakte rundvlees salade met gevulde eitjes, gevulde tomaten, gerookte ham met
meloen, kalfsham met perzik, rauwkostsalade. Verschillende mini broodjes harde/zachte,
zoete broodjes, jam, jonge kaas en roombrie
 

Buffetschotel Koud Luxe                                                       p.p. € 18,50

Opgemaakte rundvlees salade met gevulde eitjes, gevulde tomaten, gerookte ham met meloen, kalfsham met perzik, rauwkostsalade. Krabsalade met cocktailsaus, gerookte zalm,
forel en makreel. Verschillende mini broodjes harde/zachte, 
zoete broodjes, jam, jonge kaas
en roombrie
 

Buffetschotel Koud & Warm                                                   p.p. € 24,50

Opgemaakte rundvlees salade met gevulde eitjes, gevulde tomaten, gerookte ham met
meloen, 
kalfsham met perzik, rauwkostsalade. Verschillende mini broodjes harde/zachte,
zoete broodjes, jam, jonge kaas en roombrie
- Malse kipstukken met ananas en kerriesaus
- Kalfsballetjes (3 st/p.p.) met tuinkruidensaus
- Aziatische tongfilet op gestoofde prei met botersaus
- Kruidenrijst met koenjit, ui, erwtjes en paprika
 

Buffetschotel Koud & Warm Luxe                                           p.p. € 29,50

Opgemaakte rundvlees salade met gevulde eitjes, gevulde tomaten, gerookte ham met meloen, kalfsham met perzik, rauwkostsalade. Krabsalade met cocktailsaus, gerookte zalm,
forel en makreel. Verschillende mini broodjes harde/zachte
zoete broodjes, jam, jonge kaas
en roombrie
- Malse kipstukken met ananas en kerriesaus
- Kalfsballetjes (3 st/p.p.) met tuinkruidensaus
- Zalmfilet op gestoofde prei met Hollandaise saus
- Kruidenrijst met koenjit, ui, erwtjes en paprika

HEERLIJKE UITBREIDINGEN:

Romige aspergesoep met bieslook                                                                  (1 liter)       € 10,00

Indiase currysoep met kip en lente ui                                                               (1 liter)       € 12,50
Bisque van schaaldieren met garnaaltjes                                                         (1 liter)       € 15,00

Goed gevulde brabantse worstenbroodjes                                                           p.st.         € 2,00
Pikante worstenbroodjes met geraspte kaas                                                        p.st.         € 2,00
Pasteitje met kippenragout en champignons                                                        p.p.          € 3,75
Aziatische tongfilet op gestoofde prei met botersaus                                           p.p.          € 3,00
Zalmfilet op gestoofde prei met Hollandaise saus                                                p.p.          € 3,95
Varkensmedaillons met champignonroomsaus                                                    p.p.          € 4,50
Aardappelgratin met kaas uit de oven                                                                  p.p.          € 2,50
Mix van verschillen groenten                                                                                p.p.          € 2,50
 

Paasdessert schaal

Bavarois van mango, bruine en witte chocolademousse,                               p.p.          € 5,50
Paassoesjes, frambozen panna cotta, fruit

_______________________________________________________________________________
 

1e & 2e PAASDAG

KEUZE PAAS DINER

 
 Mousse van paling in ’t groen gevuld met krab, omwikkeld met gerookte zalm,
mosterddille saus, slaboeket

of
Zachte terrine van eend met sinaasappel confijt, pijnboompitjes en slaboeket
* * * * *
Romige soep van lente uit met gebakken gamba's
of

Aspergesoep met hamreepjes, room en bieslook
* * * * *
 Op de huid gebakken kabeljauw met een zacht schaaldieren botersaus
of
Malse gebakken gevulde hoenderfilet met een zoetige rode port saus
* * * * *
Een heerlijk Paas verrassings dessert

 

(Alle hoofdgerechten zijn voorzien van een aardappelgratin taartje)

 

Paasmenu 3 gangen: € 32,50 p.pers. (excl. soep)
Paasmenu 4 gangen: € 37,50 p.pers.  (incl. soep)

 


LUST Pasen.jpg
Webdesign: RKD-Graphics