Nieuwstraat 51
6021 HP Budel
Nederland

T. 0495-491118
E. info@lust-nu.nl


Hot, Hip & Happening Family EventDe titel zegt het al Hot, Hip & Happening Event met hot items, hippen producten en boordevol happening voor heel de familie. We proberen met deze opzet van een familie event een andere draai te geven aan de veel voorkomende events waar plaatselijke ondernemers zich presenteren met hun producten en diensten. Nu gezellig voor hem, haar en kind zijn er leuke bezienswaardigheden. Er is een terras in de tuin met bbq en broodjes. Diverse cocktails, freakshakes, wijnen en andere drankjes.
 
Net als vorig jaar zijn er weer verschillende workshops die gegeven worden door de ondernemers. Voor deze workshop kun je jezelf vooraf inschrijven via onze facebookpagina @HotHipenHappeningevent
Dus kijk snel of er een leuke workshop bij zit waar je aan deel wilt nemen en geef je op want voor elke workshop zijn er een beperkt aantal plaatsen.
 
Tijdens het Event wordt er deze keer regelmatig gedraaid aan het rad van "fortuin"  waar een van de ondernemers een prijs weggeeft. Dit houdt maar liefst in dat er veel prijzen weggegeven worden deze middag.
 

ENTREE IS GRATIS

Voor iedereen die het leuk en gezellig vind om te genieten van dit Family Event bij mooi weer, noteer dan alvast in je agenda zondag 30 juni Family Event van 11.00 uur tot 17.00 uur in de zaal en tuin van LUST eet, drink & feestgelegenheid aan de Nieuwstraat 51 te Budel

 

Tot dan XXX

Webdesign: RKD-Graphics