Nieuwstraat 51
6021 HP Budel
Nederland

T. 0495-491118
E. info@lust-nu.nl


Hot, Hip & Happening Family EventDe titel zegt het al Hot, Hip & Happening Event met hot items, hippen producten en boordevol happening voor heel de familie. We proberen met deze opzet van een familie event een andere draai te geven aan de veel voorkomende events waar plaatselijke ondernemers zich presenteren met hun producten en diensten. Nu gezellig voor hem, haar en kind zijn er leuke bezienswaardigheden. Er is een terras in de tuin met bbq en broodjes. Diverse cocktails, freakshakes, wijnen en andere drankjes.
 
Net als vorig jaar zijn er weer verschillende workshops die gegeven worden door de ondernemers: Bierproeverij, fotograferen met de iPhine, Bloemschikken voor de feestdagen of theeproeverij. Voor deze workshop kun je jezelf vooraf inschrijven via onze facebookpagina @HotHipenHappeningevent of via info@huidinstituutstefanieleijser.nl of bel naar: 0620207257
Dus kijk snel of er een leuke workshop bij zit waar je aan deel wilt nemen en geef je op want voor elke workshop zijn er een beperkt aantal plaatsen.
 
Tijdens het Event wordt er deze keer regelmatig gedraaid aan het rad van "fortuin"  waar de ondernemers prijzen weggeven. Dit houdt dus in dat er veel prijzen weggegeven worden deze middag.
 

ENTREE IS GRATIS

Voor iedereen die het leuk en gezellig vind om te genieten van dit Family Event (Winter Fair), noteer dan in je agenda zondag 17 november van 11.00 uur tot 17.00 uur in de zaal en tuin van LUST | eet, drink & feestgelegenheid aan de Nieuwstraat 51 te Budel

 

Tot dan XXX

Hot Hip Happening flyer-a5.jpg
Webdesign: RKD-Graphics