Lust feest1a.jpg LUST restaurant
Nieuwstraat 51
6021 HP Budel
Nederland

T. 0495-491118
E. info@lust-nu.nl


Historie


Het pand aan de Nieuwstraat 51 dateert uit 1940 en is oorspronkelijk in gebruik geweest als woonhuis en atelier waar kleding werd gemaakt en als winkel waar de kleding werd verkocht onder de naam Wijnen Kleding. In 1974 is het pand verbouwd tot restaurant door de heren Abels en van der Linden, genaamd ’t Leuterhuis. In 1989 is het pand aan de achterzijde uitgebreid met een ruime zaal voor feesten en partijen.

 

Op 11 maart 1996 is het pand aangekocht door Dhr. A.E. van Grootel en Mevr. M.J.M. Moret. Na een grondige verbouwing is het pand omgetoverd tot een huiselijke en sfeervolle accommodatie wat verdeelt is in een Restaurant en een Partycentrum gedeelte met een ruime feestzaal waar tevens sport-en danslessen worden verzorgd door Mrjam & Algo onder de naam Sport & Danslust. Ook werd er grond aangekocht dat achter het pand ligt van ± 550 m2. wat nu is ingericht als een gezellige tuin met spelactiviteit namelijk een uniek Shuffle Board spel. Het Restaurant & Partycentrum kreeg toen de naam “Le Cornet” (de Hoorn des Overvloeds).

 

Vanaf 1 januari 2015 wilde wij graag na 20 jaar een nieuwe frisse en modern concept waar ook een nieuwe naam bij hoort. Deze naam werd: LUST | eet, drink & feestgelegenheid. Waar we onze facetten omschrijven met Eetlust, Drinklust, Feestlust & Danslust.

Pand voorzijde lecornet.jpg pand lecornet 1996.jpg Extrieur Restaurant 't Leuterhuis 1974.jpg pand vroeger wijnen kleding 1940.jpg
Webdesign: RKD-Graphics